Laboratorul Medinvest  are contracte cu casa de asigurari de sanatate, permitând clientilor sa se bucure de facilitatile statutului de contribuabil la Fondul Asigurarilor Sociale de Sanatate. Laboratorul nostru a obtinut standardul de calitate ISO15189/2007, fiind certificat de RENAR, inca din anul 2009.

Dotarea laboratorului este de ultima generatie iar furnizorii de reactivi  si diagnostice sunt firme binecunoscute pe piata de specialitate, ale caror produse sunt de calitate certificata. A doua garantie a exactitatii rezultatelor este data de profesionalitatea personalului (medici, chimisti, biologi, asistente).

Laboratorul nostru ofera, pe fiecare buletin de analize, valorile normale ale fiecarui parametru investigat. Orice rezultat anormal trebuie discutat cu medicul care a solicitat analiza respectiva, singurul în masura sa o interpreteze în context clinic.

 

 

NOU - Clostridium difficile 

Ne face placere sa va informam ca incepand din luna mai in Laboratorul Medinvest  este disponibila o noua analiza: Clostridium Difficile Toxin A+B (test rapid imunocromatografic) 

Analiza este lucrata din materii fecale recoltate in recipient fara mediu de transport  la pretul de 75 lei.

.